Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 януари 2014 г.

Начало » Дейности » Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 януари 2014 г.
13 Януари 2014 Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 януари 2014 г.

Допълнителни документи
Proekt_Dneven_red_2014-01-14.pdf