Соня Момчилова - председателСоня Момчилова има над трийсетгодишен опит в медиите, институционалния и копоративен PR.
В периода 1990 – 1994 г. е сценарист на студентска програма „Ку-ку“.. През 2000 г. е продуцент на новостартиращия сутрешен блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“. По-късно става подуцент на предаването „Духът на здравето“ в същата медия, а през 2012 година заема поста Мениджър корпоративни комуникации на bTV. Работила e като редактор в Българската национална телевизия. Автор и водещ на радиопредавания в частните медии „Радио 99“ и радио „Експрес“.
Собственик на агенцията за пиар и реклама „PLAN C”.
Директор през годините на пресцентровете на Министерството на правосъдието, Министерството на вътрешните работи и на Министерството на транспорта и комуникациите, както и на пресцентъра на правителството  на Стефан Янев.
Продуцент е на предаването „О! Здравей!“ по BIT.
Автор на статии, анализи и коментари в редица печатни, и електронни медии.
Автор и преводач на художествена литература.
Носител на награди за литература, журналистика и заслуги в преговорния процес по присъединяването на страната ни към ЕС.
Продуцент на три документални филма.
На 28 юли 2021 г. е назначена от президента Румен Радев да довърши мандата (2021 – 2024 г.) на Ивелина Димитрова като член на Съвета за електронни медии.Габриела Наплатанова
Галина ГеоргиеваГалина Георгиева започва кариерата си в „Нова Телевизия- Първи частен канал” ЕАД през 2003 г., първоначално работи за програма „Нова телевизия”, а впоследствие за реалити канала „Нова плюс”.
Има над 10 годишен опит в сферата на телекомуникациите. През 2010 г. се присъединява към „Нетера” ЕООД, където участва в екипа, стартирал платформата за спътникови телевизионни услуги в България. Развитието си продължава в „Телехаус” АД през 2017 г. Като част от бързоразвиващите се независими телеком оператори в България, идентифицира и въвежда иновативни пазарни предимства за услугите и продуктите на телеком пазара. Организира процесите на бизнес планиране, като създава и развива търговска политика. Занимава се с разработването на стратегии за позициониране на услуги и продукти на пазара, както и за откриване на нови канали за продажба. Ръководи процеса по ценообразуване на услугите и продуктите.
През 2019 е част от екипа на Дружеството за колективно управление в частна полза правата на продуцентите на звукозаписи и музикални видеозаписи и на артистите- изпълнители – „ПРОФОН”, Отдел Публично изпълнение.
Завършва Университет за Национално и Световно стопанство
От юли 2019 г. е член на Съвета за електронни медии.Пролет Велкова
Симона Велева