Бетина Жотева - председателПрофесионално развитие
ноември 2014 г. - май 2016 г. - говорител на МВнР
август - ноември 2014 г. - съветник по медийната политика, връзките с обществеността и междуправителствените връзки в икономическия сектор в кабинета на заместник министър-председателя и министър на регионалното развитие и благоустройство в състава на служебното правителство.
март - юли 2013 г. - директор на дирекция „Връзки с обществеността, комуникация и протокол” в Министерството на икономиката и енергетиката.
октомври 2010 г. - март 2013 г. - директор на Дирекция „Връзки с обществеността, комуникация и протокол” в Министерството на финансите. Отговаря за организиране, провеждане и контролиране на информационната политика на МФ и на заместник министър-председателя и министър на финансите.
юли 2007 г. - октомври 2010 г. - Първи секретар по въпросите на връзките с медиите и комуникационните стратегии в Постоянното представителство на Република България в Европейския съюз, Брюксел.
2005 г. - 2007 г - консултант и анализатор, НАТО /РЮ SHAPE/.Отговаря за изготвянето на детайлен анализ на медиите в източноевропейските страни и бившите съветски републики. Препоръки към медийната политика на РЮ SHAPE в тези региони. Участва в определяне на медийните цели на НАТО за срещата на върха в Рига. Подготвя анализи на политическите процеси в Източна Европа и Русия, както и анализи на медийните репортажи за политиката на НАТО и ISAF в Афганистан. Работи по генералните послания към хората в Афганистан по отношение действията на НАТО там. Участва в информационната дейност на ISAF, с чуждестранни и местни журналисти и НПО, в районите на действията му в Афганистан.
2000 г. - 2005 г. - кореспондент на в-к „Труд”.
1990 г. - 1998 г. - водещ новини и редактор на Международните новини на Българската национална телевизия. Подготвя и представя централните и вечерните новини на БНТ. Координира работата и входящата информация на редакторите и кореспондентите на новинарските емисии. Специален кореспондент в Белград от 1995 до 1997 г., Персийския залив, Европа.
Образование
Държавен университет - Будапеща, Унгария, бакалавър, СУ „Св. Климент Охридски”, магистър по философия и философски науки ’
Говори английски, френски и руски език, ползва - унгарски и испански.Галина ГеоргиеваГалина Георгиева започва кариерата си в „Нова Телевизия- Първи частен канал” ЕАД през 2003 г., първоначално работи за програма „Нова телевизия”, а впоследствие за реалити канала „Нова плюс”.
Има над 10 годишен опит в сферата на телекомуникациите. През 2010 г. се присъединява към „Нетера” ЕООД, където участва в екипа, стартирал платформата за спътникови телевизионни услуги в България. Развитието си продължава в „Телехаус” АД през 2017 г. Като част от бързоразвиващите се независими телеком оператори в България, идентифицира и въвежда иновативни пазарни предимства за услугите и продуктите на телеком пазара. Организира процесите на бизнес планиране, като създава и развива търговска политика. Занимава се с разработването на стратегии за позициониране на услуги и продукти на пазара, както и за откриване на нови канали за продажба. Ръководи процеса по ценообразуване на услугите и продуктите.
През 2019 е част от екипа на Дружеството за колективно управление в частна полза правата на продуцентите на звукозаписи и музикални видеозаписи и на артистите- изпълнители – „ПРОФОН”, Отдел Публично изпълнение.
Завършва Университет за Национално и Световно стопанство
От юли 2019 г. е член на Съвета за електронни медии.Розита Еленова 
Завършила е Факултета по журналистика и масови комуникации към СУ „Св. Климент Охридски“  и НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“.
Има над 15-годишен опит в областта на корпоративните комуникации и медиите.
В периода 1999 г. –2004 г. е автор, редактор и телевизионен водещ на ежедневно културно предаване в телевизия „ 7 дни“.
Близо 4 години, като мениджър „Корпоративни комуникации“, управлява целия спектър на PR дейността на една от най-големите фирми в леката промишленост.
През 2010 г. се присъединява към мениджмънта на най-голямото държавно предприятие НКЖИ от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, където е пресаташе на министъра и член на политическия кабинет
През 2011 година печели голямата награда в конкурса PR приз на БДВО, в категория „Кризисен PR и управление на комуникационни проблеми“, както и наградата за „Проект с най-голямо медийно отразяване“.
Член е на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО), Европейската асоциация на комуникационните директори (ЕACD), Съюза на българските журналисти  (СБЖ) и  Съюза на артистите в България (САБ).
Член на СЕМ от парламентарната квота от 27 април 2016 г.Соня Момчилова
София ВладимироваЗавършва Софийския университет „Св. Климент Охридски” с магистърска степен по журналистика, специалност „Телевизионна журналистика”.
Започва кариерата си, още като студент, в Българско национално радио, програма „Христо Ботев“.
Повече от 10 години е репортер и сценарист, участва в творческите процеси, свързани с подготовката и създаването на множество хитови телевизионни продукции. Сред тях са предаванията „Сблъсък“, „10-те най“, „Мюзик айдъл“, „Рекламна пауза“ и др.
От септември  2009 г. до април 2010 г. е директор на Дирекция „Информация, връзки с обществеността и европейска комуникация“ в Министерство на външните работи.
От април 2010 г. до юли 2013 г. е член на Съвета за електронни медии, избрана от Народното събрание.
Вторият си мандат като член на СЕМ от парламентарната квота започва от 27 април 2016 година.
Председател на СЕМ от май 2017 г. до май 2020 г.