Дейности

Дейности

Начало » Дейности

Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 февруари 2017 г.
План за дейността на Съвета за електронни медии за 2017 година.
Протокол № 2 от 17 януари 2017 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 07 февруари 2017 г.
Протокол № 1 от 10 януари 2017 г.
Протокол № 57 от 21 декември 2016 г.
Протокол № 56 от 14 декември 2016 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 31 януари 2017 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 24 януари 2017 г.
Протокол № 55 от 06 декември 2016 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 17 януари 2017 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 10 януари 2017 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 21 декември 2016 г.
Протокол № 54 от 29 ноември 2016 г.
Протокол № 53 от 25 ноември 2016 г.
Протокол № 52 от 22 ноември 2016 г.
Протокол № 51 от 15 ноември 2016 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 14 декември 2016 г.
Протокол № 50 от 08 ноември 2016 г.
Протокол № 49 от 02 ноември 2016 г.