Дейности

Дейности

Начало » Дейности

Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 13 ноември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 8 ноември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 6 ноември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 30 октомври 2018 г.
Протокол № 33 от 2 октомври 2018 г.
Протокол № 32 от 27 септември 2018 г.
Протокол № 31 от 13 септември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 17 октомври 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 16 октомври 2018 г.
Протокол № 30 от 12 септември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 9 октомври 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 2 октомври 2018 г.
Протокол № 29 от 4 септември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 27 септември 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 13 септември 2018 г.
Протокол № 28 от 28 август 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 12 септември 2018 г.
Протокол № 27 от 14 август 2018 г.
Проект на дневен ред за заседание на СЕМ на 4 септември 2018 г.
Протокол № 26 от 31 юли 2018 г.